Yhdysvallat on kulkenut

4:30 AM Alex Writer 0 Comments

Yhdysvallat on kulkenut oman ainutlaatuisen tapansa muodostaa valtion. Kaukana Euroopasta löytyi erityinen maan rakennusjärjestelmä, jossa epätyypillisiä lähestymistapoja käytetään usein eri elämänalueilla. Tällaiset epätyypilliset eurooppalaiset lähestymistavat koskettivat koulutusjärjestelmää osoittaen niiden elinkelpoisuuden, soveltuvuuden ja enemmän - he nostivat sen yhdelle maailman korkeimmalle tasolle.




https://bitbucket.org/buymore123/fastpsdfs/downloads/custom_writing.pdf
https://bitbucket.org/buymore123/fastpsdfs/downloads/Write_my_Essay.pdf

Eri maiden koulutusjärjestelmiä ja erilaisia ​​koulutus- ja kulttuurikeskuksia tutkivat analyytikot voivat tuoda kymmeniä sivuja tietoa, joka kuvaa Yhdysvaltojen nykyistä koulutusjärjestelmää - sen parhaat ominaisuudet ja tietyt vivahteet. Kuitenkin ne kaikki, poikkeuksetta, kiinnittävät huomiota yhteen Yhdysvaltojen koulutusjärjestelmän merkittävimmistä eduista - sen uskomattomasta joustavuudesta, joka mahdollistaa etujen laajuuden yhdistämisen syvän tiedon hankkimiseen ja kapean, joskus ainutlaatuisen erikoistumisen tarjoamiseen.

https://bitbucket.org/buymore123/fastpsdfs/downloads/mathcoolgames.pdf
https://bitbucket.org/buymore123/fastpsdfs/downloads/Integral_Calculator.pdf

https://mantisbt.org/bugs/file_download.php?file_id=9047&type=bug

Matkalla uralle
Koulutuksen saaminen Yhdysvalloissa tarkoittaa tärkeän askeleen kohti loistavaa uraa. Yhdysvaltojen nykyisellä koulutusjärjestelmällä on ominaisia ​​piirteitä, jotka ovat joskus epätyypillisiä eurooppalaiselle silmälle, joista pääosa on itse rakenne, joka on muodostettu ilman tiukkaa keskittämistä ja ylhäältä annettavaa direktiivin hallintaa.

Kiinnostaako USA: n koulutus? Lisätietoja yliopistoista ja ohjelmista

Toisin kuin useimpien muiden maiden koulutusjärjestelmissä, Yhdysvaltojen koulutus on suurelta osin hajautettua - ei liittohallitus tai Yhdysvaltojen opetusministeriö ole mukana määrittelemässä opetussuunnitelmia tai koulutusstandardeja puhumattakaan siitä, että heidän tehtäviin ei kuulu koulujen ja korkeakoulujen perustaminen. Oppilaitosten koulutusprosessien valvontaa, niiden nykyaikaisten vaatimustenmukaisuuden tasoa, opetushenkilöstön ammatillista tasoa sekä tutkintotodistusten, todistusten jne. Tasoa tuetaan kaikkea tätä Yhdysvalloissa luodun ainutlaatuisen akkreditointijärjestelmän avulla.


Kunkin valtion koulutusrakenne on omalla tavallaan ainutlaatuinen. Jokaisella valtiolla on oikeus päättää se itsenäisesti - omien tarpeidensa mukaan. Tärkeintä on noudattaa perusperiaatteita: itsehallinto, omarahoitus ja muut sallitut itsenäiset toimet. Käytännössä tämä tarkoittaa, että yksittäiset osavaltioiden komiteat kehittävät alueellista koulupolitiikkaa, laativat pakolliset opetussuunnitelman standardit, jakavat määrärahat koulupiirien kesken, määrittelevät opettajien pätevyysvaatimukset ja tarjoavat koululogistiikan. Joten pääkysymykset kuuluvat valtioiden toimivaltaan - mitä opettaa, kuka opettaa ja minkä hintaan, kuinka arvioida ja siirtää opiskelija seuraavaan luokkaan, millä ehdoilla esitellä koulutustodistus, mitä oppikirjoja käyttää. Vastaavasti, halutessaan opiskella Yhdysvalloissa, ulkomaalaisen opiskelijan on vaikea ymmärtää tätä asiaa ilman erityistä apua. Voit kuitenkin löytää aina apua DEC-koulutuksesta, joka antaa yksityiskohtaisen selityksen kaikista kiinnostavista kysymyksistä.

Samalla koulun paikallishallinnon ajatus on määritelty kansakunnan kannalta perustavanlaatuiseksi ja erittäin tärkeäksi. Yhdysvaltojen hallitus voi vaikuttaa koulutuskysymyksiin vain epäsuorasti erilaisten koulutusohjelmien suositusten ja rahoituksen avulla. Siinä kaikki! Ja tästä huolimatta kaikki toimii täällä! Näin toimii maailman vahvin ja rikkain valtio, luodaan mukavimmat elinolot ja täällä voit saada erinomaisen koulutuksen.

Koulutuksen sisällön ja luonteen määräävät aina yhteiskunnan vaatimukset, talouden kehitys sekä tilanne ja edistymisen tarpeet. Tässä tapauksessa Harvardin esimerkki näyttää erittäin silmiinpistävältä.

DEC-koulutusasiakkaan arvostelu

Natalia Solomentseva, Danilan äiti, Etelä-Floridan yliopiston opiskelija: ”Ulkomailla lasten käsitykset itsestään tasaantuvat ... lapsi löytää itsensä ympäristöstä, jossa hänestä tulee yksi monista, kuten kaikki muutkin. Hän alkaa ymmärtää paremmin, mitä haluaa saavuttaa elämässä. "Lue koko arvostelu >>>

Nykyään Harvardin yliopistossa tehdään legendoja, ja luultavasti monet haaveilevat siitä, että heidän lapsensa tai ainakin lastenlapsensa saavat täällä tutkintotodistuksen. Loppujen lopuksi Harvard on maailman tunnetuin koulutusmerkki. Tämän yliopiston opiskelijat olivat 8 Yhdysvaltain presidenttiä, monia tunnettuja maailman johtajia ja tutkijoita sekä 75 Nobel-palkinnon saajaa! Siksi Harvardin koulutuksen arvo ja laatu houkuttelevat parhaat ihmiset ympäri maailmaa Cambridgeen (Massachusetts).

0 comments: